logo bansko
Времето в Банско - 8° слаб дъжд

Мероприятия

Стилен планински апартхотел потънал сред вечно зелена гора в живописна местност, от където се разкриват приказни гледки към старинния център на Банско и планините Рила, Пирин  и Родопи.  В комбинация с интересни услуги и Уелнес център комплексът гарантира пълна хармония на спокойствие, релакс и добро обслужване за Уелнес почивка или незабравимо лятно приключение.

Грийн Лайф Ризорт Банско предлага отлични условия за организиране на фирмени срещи и презентации, корпоративни събития и конференции.  

Хотелът разполага с две конферентни зали с възможност за различни типове подредба- театър, класна стая, П- образна и др. Максималният капацитет на залите е 120 човека и 60 човека. По-малката зала е с естествено осветление. 

И двете зали се намират на ниво Рецепция и са оборудвани с мултимедиен проектор, екран, флипчарт и катедра. 

В помощ на организаторите на мероприятия е специализираният екип на хотела, който ще съдейства за добрата организация и реализиране на конкретното събитие.

Ние предлагаме: закуска на блок маса, безплатно ползване на Уелнес център /вътрешен басейн, два вида сауна – финландска и арома, парна баня, тепидариум, фитнес/
ползване на външен басейн и шезлонги край басейна /през лятото/, паркинг, Wi- fi интернет в целия хотел, ползване на конферентна зала с всички видове техническо оборудване, хотелска застраховка, туристическа такса, ДДС. Организиране на кафе паузи, обяд / вечеря на блок маса или сет меню.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ